zaterdag 15 augustus 2009

Een grabbeltje scans (van Michiel)

Een beetje aansteller maakt zijn foto's niet met een digitaal apparaat, maar liefst gewoon analoog. Het gevolg is dat je, na het afdokken van een bom duiten bij de fotograaf op de hoek, ook nog 'ns ettelijke uren kwijt bent met 't scannen en uploaden van de beeldjes. Een eerste lading Watouse foto's vind je via http://michielleen.blogspot.com, maar hieronder staan er nog 'n paar.

Dit briefje hing op de deur van 't rusthuis. Deze locatie was niet fijn om alleen in rond te lopen, aangezien het er een klein beetje spookte. Het feit dat dit soort dienstmededelingen er nog steeds ophing, deed vermoeden dat de bewoners wel eens sneller zouden kunnen terugkeren dan wenselijk was.
Gelukkig was er ook schoon volk te bewonderen bij het Rusthuis. Deze foto is overigens genomen voordat Jan zich aan de eerste van een reeks faliekant aflopende pogingen tot handenstand waagde op het gazonnetje aan de straatzijde.
Hier zie je Anne-Sophie in de Powweziesjop. Met een charmante glimlach en een streepje Frans chanson op de achtergrond slaagde zij er immer in het aanwezige publiek te laten investeren in bundels van bijvoorbeeld Renaat Ramon, of een setje magneetjes voor op de koelkast, waarmee tal van obscene gedichten in de stijl van de Vijftigers konden worden gepuzzeld. Maar van al die mercantiele ongein is op deze foto gelukkig niets te zien.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten